Groeien is springen in het onbekende, telkens weer.

Mijn naam is Albert Jan Tummers. In mijn loopbaan heb ik tot nu met ontzettend veel plezier gewerkt als leidinggevende, accountmanager, salesmanager en business development manager in de cosmeticabranche. Al die tijd was het bijzonder om te zien hoe mensen zich ontwikkelen. Daaraan kunnen bijdragen, ze bewuster maken van hun kwaliteiten en het beste in de ander naar boven halen, geven mij enorm veel energie.

Om dat professioneel te kunnen doen, heb ik tal van opleidingen gevolgd en onlangs mijn studie NLP Practitioner afgerond. Met veel plezier zet ik de kennis en ervaring die ik al die jaren heb opgedaan in om een waardevolle bijdrage te leveren aan de klanten van GroeiZaken.

Positieve groet, Albert Jan Tummers | OntwikkelingsPartner

Krijgt energie van

  • Mensen bewustmaken van hun kwaliteiten
  • Mensen zien groeien
  • Het beste in mensen naar boven halen

Zomaar een paar kwaliteiten van Albert Jan

Enthousiast, energiek, positief, resultaatgericht, betrokken, leergierig, gedreven, ondernemer met passie.