Even voorstellen:

Mijn naam is Albert Jan Tummers, 46 jaar en vader van twee prachtige zoons.

Als Manager heb ik 8 jaar lang met veel plezier gewerkt in een zeer succesvol bedrijf in Leeuwarden. Begin 2001 ben ik mijn commerciële talenten gaan inzetten als Account Manager bij Matrix Cosmetics Benelux B.V, wat later onderdeel is geworden van L’Oréal Nederland B.V..

In de daaropvolgende jaren ben ik mezelf continu blijven ontwikkelen d.m.v. verschillende opleidingen en trainingen zoals: ‘Time Management’, ‘Stress Management’, ‘Negotiation skills’ en ‘People Management Essentials’.

In 2012 heb ik de volgende stap gezet en ben ik gestart als Sales Manager voor de luxe merken Kérastase  en Shu Uemura ,waarvan de laatste 6 jaar als Business Development Manager. Inmiddels heb ik mijn studie NLP Practitioner met succes afgerond en ben ik klaar voor de toekomst.

Mijn persoonlijke visie:

Ik ben mezelf gaan leren kennen als een enthousiast, positief ingesteld en resultaatgericht mens. Passie, betrokkenheid, een sterk inlevings- en leervermogen zijn competenties die mij als persoon goed omschrijven. Mensen zien ontwikkelen, ze bewuster maken van hun kwaliteiten en het beste in de ander naar boven halen geven mij enorm veel energie en hieraan wil ik een waardevolle en belangrijke bijdrage gaan leveren.

Mijn persoonlijke missie:

Groeien is springen in het onbekende, telkens weer.

Positieve groet, Albert Jan Tummers | OntwikkelingsPartner