Je wilt businesspartner worden Gelderland?

Geweldig dat je hebt gezocht op businesspartner worden Gelderland. En dat je onze website bezoekt, we stellen ons graag aan je voor. Wij zijn GroeiZaken, ervaren OntwikkelingsPartners die jou ontwikkelen vanuit een duidelijke Visie en Actie naar Resultaat.

Wij bieden je dé unieke manier om ondernemers te coachen. Dit kan zijn bij de opstart of de bedrijfsvoering van hun onderneming. Je gaat individueel coachen, lezingen en workshops verzorgen aan onze relaties.En daarnaast begeleidt je T.E.A.M. processen bij onze klanten.

“Van menskracht naar resultaat”.

businesspartner worden gelderland

Businesspartner worden Gelderland

Als businesspartner van GroeiZaken lever je zelfstandig een bijdrage aan het succes van ondernemers. Ook aan hun medewerkers en daarmee aan de ontwikkeling van goed ondernemerschap binnen je eigen expertise. Je doet dit vanuit de GroeiZaken visie en je eigen ervaringen om te groeien met ondernemers.

Voor wie?

  • Ben jij momenteel zelfstandig coach/trainer?
  • Wil je de stap maken naar zelfstandig coach/trainer?
  • Zoek je een professioneel partnership met duidelijke transparante doelstelling(en)?

Over GroeiZaken

Groeizaken is al sinds 2007 actief met Businesscoaching + Training. Onze trajecten zijn praktijkgericht als het gaat om aanpak en werkwijze. Visie – Actie – Resultaat!

Groeizaken richt zich op het verbeteren processen en structuren binnen bedrijven waardoor ondernemers leren juiste keuzes te maken. Om beter te leren kiezen is er soms een spiegel nodig om tot verandering te komen. Groeizaken ontwikkeld individuele processen en groepsprocessen.

De ontwikkel trajecten bij Groeizaken zijn praktisch opgezet. Theorie is leuk, maar hooguit als toelichting. Wij geloven in sessies en/of workshops, liefst zo actueel mogelijk opgezet. Daarbij streven wij er naar dat deelnemers zelf het inzicht te krijgen om tot een andere werkwijze over te gaan. Veel oefenen en leren van andere deelnemers is wat geweldig werkt. Het resultaat van onze werkwijze is dat iedereen met veel nieuwe ideeën en energie direct na de training in de eigen praktijk aan de slag kan.

GroeiZaken is aangesloten bij meerdere branche organisaties, die ook gecertificeerd zijn.

Wil je graag businesspartner worden van GroeiZaken?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.