U wilt businesspartner worden Noord-Holland?

Hallo, wat leuk dat je hebt gezocht op businesspartner worden Noord-Holland. Wij zijn blij dat je onze website nu bezoekt. Want we stellen ons graag even voor. Wij zijn GroeiZaken en wij zijn ervaren trainers die jou helpen als je beter wilt leren verkopen.

Wij bieden je de unieke gelegenheid om ondernemers te coachen. Dit kan zijn bij de opstart of de bedrijfsvoering van hun onderneming. Je gaat individuele coaching, lezingen en workshops geven aan onze relaties. Daarnaast begeleidt je T.E.A.M. processen bij onze klanten.

“Van menskracht naar resultaat”.

businesspartner worden noord-holland

Businesspartner worden Noord-Holland

Als businesspartner van GroeiZaken lever je zelfstandig een bijdrage aan het succes van ondernemers. Ook aan hun medewerkers en daarmee aan de ontwikkeling van goed ondernemerschap binnen je eigen expertise. Je doet dit vanuit de GroeiZaken visie en je eigen ervaringen om te groeien met ondernemers.

Voor wie?

  • Ben jij momenteel zelfstandig coach/trainer?
  • Wil je de stap maken naar zelfstandig coach/trainer?
  • Zoek je een professioneel partnership met duidelijke transparante doelstelling(en)?

Over GroeiZaken

Groeizaken is al jarenlang actief als trainingsbureau. Onze verkooptrainingen zijn praktijkgericht als het gaat om aanpak en werkwijze.

Groeizaken richt zich op het verbeteren van verkoopgesprekken waardoor deelnemers leren juiste keuzes te maken. Om beter te leren verkopen is er soms een spiegel nodig om tot verandering te komen. Groeizaken kan je helpen als individu maar ook als je als groep wilt deelnemen.

De verkooptrainingen bij Groeizaken zijn praktisch opgezet. Theorie is leuk, maar hooguit als toelichting. Wij geloven in sessies, workshops en rollenspelen, liefst zo actueel mogelijk opgezet. Daarbij streven wij er naar dat deelnemers zelf het inzicht te krijgen om tot een andere werkwijze over te gaan. Veel oefenen en leren van andere deelnemers dat is wat we graag doen. Het resultaat van onze werkwijze is dat iedereen met veel nieuwe ideeën en energie direct na de training in de eigen praktijk aan de slag kan.

GroeiZaken is aangesloten bij meerdere keurmerken, die ook gecertificeerd zijn.

Wil je graag businesspartner worden van GroeiZaken?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.