Elke coach heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en coachingstijl. Het vertrouwen tussen coachee (=gecoachte) en de coach is één van de grootste bepalende factoren voor succes. Het is dus belangrijk om een goed gevoel bij en vertrouwen in de coach te hebben.

Even voorstellen: mijn naam is Erik Swabedissen, 50 jaar jong, getrouwd met Erica en samen zijn we de trotse ouders van 2 zonen. Als succesvol kapper ondernemer heb ik, samen met 25 enthousiaste medewerkers, 3 kapsalons gehad. Daarna heb ik diverse functies mogen bekleden bij Matrix Cosmetics Benelux BV. Vervolgens ben ik als commercieel directeur werkzaam geweest bij een landelijk werkend assurantiekantoor waar ik de dagelijkse leiding had over een zestal buitendienst medewerkers en vijf binnendienst medewerkers.

Na mijn studies, Professioneel coach/cousellor & NLP Practitioner, ben ik in 2007 begonnen met GroeiZaken Businesscoaching + Training. Nog steeds volg ik studies om de kwaliteit hoog te houden, momenteel NLP-Master. Dit om klanten te kunnen bieden wat ze verwachten: Professionele aandacht vanuit een duidelijke visie en missie.

Persoonlijke visie: “ik, Erik Swabedissen, zal als eerlijk, oprecht, vader, mens en professional, mezelf en anderen laten leven in een Extra-OARdinary Wereld!”

Persoonlijke missie: “het leven is als een toneelstuk. Het gaat er niet om hoe lang het duurt, maar hoe het gespeeld wordt!”

Hierbij enkele tips bij het maken van je keuze:

Het kan helpen om vooraf eens stil te staan bij wat voor soort coach je jezelf gemakkelijk openstelt, man of vrouw, jong of oud, ondersteunende coachingsstijl. Zorg dat je tijdens het selectieproces hiermee rekening houdt. Jij bepaalt, tijdens het eerste kennismakingsgesprek, of je samen met mij verder gaat of dat het na dit gesprek ophoudt. Een aantal van mijn kernwoorden: confronterend, emphatisch, integer, inspirerend, interactief, inzet, inventief, daadkrachtig, dynamisch, specialistisch, spontaan en gedreven……

Positieve groet, Erik Swabedissen | OntwikkelingsPartner