Even voorstellen: mijn naam is Ilse Homan, 43 jaar en ik woon samen met mijn dochter en zoon in het prachtige Twentse dorp Enter. Na mijn HBO-studie Facility Management heb ik gewerkt bij een groot internationaal facilitaire dienstverlener. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met veranderingen binnen een organisatie en het mogen leidinggeven aan en ontwikkelen van medewerkers.

Door de jaren heen heb ik de mogelijkheid gekregen om me door diverse trainingen en cursussen op management- en coachingsvlak verder te ontwikkelen.

Zo’n 5 jaar geleden heb ik mijn eigen praktijk opgezet als Professional Organizer en Budgetcoach. Ik ben gespecialiseerd in het bieden van inzicht, structuur en efficiëntie. Daarbij helpt mijn evenwichtige, doortastende en open persoonlijkheid mee.

Aan de ene kant ben ik analytisch (praktisch), aan de kant weet ik vaak feilloos aan te voelen wat een coachee nodig heeft.

Ik word ongelofelijk blij als ik mensen en teams verder kan helpen in hun positieve ontwikkeling, waardoor zijzelf kunnen groeien en ook hun bedrijf.

Het mooie van met mensen werken is dat geen enkele situatie hetzelfde is, maar dat altijd de kracht in hunzelf zit. Deze kracht moet zichtbaar gemaakt worden. En daar wil ik graag bij ondersteunen.

Positieve groet, Ilse Homan | OntwikkelingsPartner