verkooptraining rijssen

THINK, BELIEVE, DREAM & DARE

Je hebt altijd hard gewerkt en veel bereikt.
Maar het knaagt. Al een tijdje.
Want je mist het échte plezier. De kick die je werk kan geven.
Het werk valt je steeds zwaarder en dat heeft zijn weerslag op je team en de resultaten.

Wij geloven in de individuele kwaliteiten en talenten van mensen. We weten dat mensen vaak zoveel veel meer kunnen dan ze denken. Dat ze eigenlijk alles kunnen bereiken wat ze voor ogen hebben, zolang ze maar doen wat echt bij ze past.

Dit is precies waarin we onze klanten inspireren en begeleiden; bewust denken, bewust voelen, bewust kiezen en bewust doen. Om die zaken te realiseren in je werk én je persoonlijke leven die werkelijk belangrijk voor je zijn.

Aandacht voor zaken begint bij aandacht voor mensen

Onze focus ligt daarbij niet op het veranderen van mensen en organisaties. Integendeel. Alles draait om ‘eruit halen wat erin zit’. Het denken en doen van mensen en organisaties in overeenstemming brengen met wat ze écht graag willen en waar ze verantwoordelijk voor zijn. Om vervolgens het ‘willen’ om te zetten in daadwerkelijk ‘doen’!

Walk the talk

We voelen ons enorm betrokken bij ons werk en onze klanten. We staan voor ze klaar, ook op de momenten dat ze dat misschien niet van ons verwachten. De kracht van ons team is dat we dichtbij onszelf blijven. We staan met beide benen stevig op de grond en hebben helder wat ons drijft en waar we naartoe willen. We weten wat we kunnen en beschikken over een rijk netwerk aan kennis en ervaring om ons heen. We zetten elkaar of externen in wanneer we denken dat die ander nog beter in staat is een specifiek vraagstuk van een klant te ondersteunen.

We zijn dankbaar dat we dit werk mogen doen en trots op de resultaten die we bereiken. We vieren het leven en onze successen. Graag vieren we straks ook jouw successen met je mee!

Explore your full potential

Onze programma’s, trainingen, lezingen en personal coaching helpen je om jouw volledige potentie te ontdekken en zichtbaar te maken. We laten je zien hoe jij uit jezelf en je bedrijf haalt wat erin zit en wat jij kunt doen om jouw gewenste resultaten te bereiken.

We ondersteunen je om de stappen te zetten en keuzes te maken die nodig zijn om meters te maken en uiteindelijk aan te komen waar je wilt zijn. Dit is waar ons hart ligt, waar wij energie van krijgen en iedere ochtend graag ons bed voor uit komen.

Kies de doelen én wegen die bij je passen en je resultaten zijn rijker en bevredigender dan je had durven dromen.

Ons logo

De Koru (ontvouwend varenblad) staat voor een nieuw begin, nieuw leven, groei en is afkomstig van de Maori uit Nieuw-Zeeland.  De vorm is afgeleid van het jonge varenblad dat zich ontwikkelt en uiteindelijk ontvouwt uit de bescherming van een ouder varenblad. Dit proces verwijst naar de levenscyclus van de mens. Ook symboliseert de Koru de eeuwige rust en vrede van het woud en is een uiting van het verlangen van de mens omringd te zijn door deze elementen.

Ons team

Erik Swabedissen

Wat je aandacht geeft groeit. Geef je shit aandacht, dan krijg je shit. Geef je succes aandacht, dan krijg je succes!

Ilse Homan

Leef, leer, lach en heb lief.

Richard Bartels

Jezelf zijn is een van de mooiste manieren om geluk te ervaren.

Albert Jan Tummers

Groeien is springen in het onbekende, telkens weer.

Victor de Reuver

Wees iedere dag de reden van iemands lach op zijn gezicht.

Kom in contact met één van onze teamleden?

Stuur ons een email