GroeiZaken

Jouw succes is onze business!

Wij zijn een professioneel branche bureau en werken samen met ambitieuze ondernemers om nog succesvoller te worden. Het ontwikkelen van mens & organisatie is de rode draad in onze activiteiten.

GroeiZaken werkt met een team van professionele coaches die ieder hun expertises en kwaliteiten meebrengen. Daarnaast hebben wij een ruime kennis van verschillende branches waardoor wij breed inzetbaar zijn. Elke coach heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en coachingsstijl. Het vertrouwen tussen coachee (=gecoachte) en de coach is een belangrijke factor voor succes. Je moet dan ook een goed gevoel hebben bij en vertrouwen hebben in je coach. Bij “Ons team” stellen onze coaches zich aan jou voor.

Onze kernwaarden zijn: Betrokken, Echt, Aandacht en Trots.

Om kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij:

  • NOBCO (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches)
  • EMCC (European Mentoring & Coaching Council)
  • NVNLP (Nederlandse Vereniging NLP)

Visie & Missie

Think, Believe, Dream & Dare

“In alles wat we doen geloven we in de individuele kwaliteiten en talenten van mensen. Wij geloven dat, als je doet waar je ‘het beste’ in bent, ieder mens kan bereiken wat hij of zij voor ogen heeft!”

Hoe: Door mensen en bedrijven te laten groeien in een extra *OAR-dinary Wereld. Vanaf het vertrekpunt naar de gewenste doelstelling!

Ownership

Volledig eigenaarschap (verantwoordelijkheid) nemen voor je eigen handelen!

Accountability

Je verantwoordelijkheden delen met anderen, je weg NAARTOE wordt sterker!

Responsibility

Wees in staat feedback te ontvangen, je eigen handelen wordt sterker!

Ons logo

De Koru (ontvouwend varenblad) staat voor een nieuw begin, nieuw leven, groei en is afkomstig van de Maori uit Nieuw-Zeeland.  De vorm is afgeleid van het jonge varenblad dat zich ontwikkelt en uiteindelijk ontvouwt uit de bescherming van een ouder varenblad. Dit proces verwijst naar de levenscyclus van de mens. Ook symboliseert de Koru de eeuwige rust en vrede van het woud en is een uiting van het verlangen van de mens omringd te zijn door deze elementen.

Ons team

Erik Swabedissen

Meer over Erik…

Ilse Homan

Meer over Ilse…

Richard Bartels

Meer over Richard…

Albert Jan Tummers

Meer over Albert Jan…