Hét Platinum Groei-partnership

JOUW MEEST EXCLUSIEVE KANS OP MAXIMALE GROEI VANUIT: VISIE – ACTIE – RESULTAAT

Als lid van het GroeiZaken Platinum Groei-Partnership ontvangt je exclusieve uitnodigingen voor maximaal drie ongelooflijke avonturen per jaar. We reizen af naar prachtige locaties en naar een locatie waar je teruggaat naar ‘de basis!’

Maandelijkse Groei-bijeenkomsten

Groei-partnership leden komen één keer per maand samen, om hun Groei-succes te reflecteren op basis van het Groei-proces en elkaar te helpen door kennis, inzicht en ervaring te delen.

Groei-programma

Als Platinum Groei-partner ga je deelnemen aan ons exclusieve Groei-programma. Tijdens het Groei-programma ontvang je inzichten hoe je start en groeit als ondernemer. Je ontvangt tevens een Groei-plan als handleiding voor een stabiele basis en groei voor jouw eigen onderneming!

Groei-proces

Tijdens elke groepsbijeenkomst starten we met ons Groei-proces. Dit proces geeft je een reflexie op basis van de een aantal Groei-factoren die essentieel zijn voor een gezonde groei, persoonlijk en als bedrijf!

Groei-seminar

Elk jaar kun je deelnemen aan drie exclusieve seminars waar alle leden samen komen. Tijdens het seminar zal er een inspirerende spreker aanwezig zijn aansluitend met het vieren van alle successen die groeileden hebben gerealiseerd!

Groei-trips

Als Platinum Groei-partner dan ben je regelmatig onderweg met andere leden om in het (buiten)land en op inspirerende locaties Groei-bijeenkomsten bij te wonen waar we  samen met zeer interessante (en bekende) sprekers ons Groei-proceslaten excelleren.

Groei-omgeving (online)

Altijd een omgeving beschikbaar wanneer jij vragen hebt. Via de website kun je inloggen op onze online omgeving. Hier kun je nuttige informatie vinden, vragen stellen aan andere groeileden of je eigen groeigroep. Alle informatie die jij nodig hebt om verder te groeien in je ambitie.

Wie goed doet, groei ontmoet

Een ander helpen zonder verwachting! Want “the secret to Living is Giving” en alles wat je geeft krijg je ooit terug! Dat is waar het om gaat bij jouw Groei-partnership. We zijn er voor elkaar. Iedereen ontwikkelt een gebied in zijn leven waar hij meer in wil groeien en dat doen we samen!

Informeel

Geen verplichtingen maar een ongedwongen, informele vriendschappelijke omgeving. Niets moet, want je bent er tenslotte voor je eigen persoonlijke ontwikkeling en groei. Samen groeien en succes vieren! Dat is de sfeer die er is bij onze Platinum Groei-groep.

Platinum-partnership voordelen

 • Drie exclusieve platina-reizen
 • Ontwikkeling op platina-niveau voor alle persoonlijke ontwikkelingsevenementen
 • Twaalf maanden platinum coaching
 • Onbeperkte netwerkmogelijkheden
 • Exclusieve toegang tot deze groep op hoog niveau
 • Platinum sprekers tijdens je buitenland reizen/seminars

Voor wie bedoeld

 • Ondernemers en directeur grootaandeelhouders
 • Managers en bedrijfsleiders
 • Maatschap vennoten

Data & Plaats

 • Datum: Start najaar 2020
 • Plaats: Diverse plaatsen in Nederland en Europa
 • Groepsgrootte: maximaal 25 deelnemers