Even voorstellen: mijn naam is Richard Bartels, 48 jaar. Ik ben als kapper ondernemer begonnen in de franchise formule Hairmaxx waar ik op een gegeven moment 6 kapsalons had met 45 medewerkers. In deze formule heb ik daarnaast ook veel bestuurlijke functies bekleed voor opleiding, marketing, franchiseraden en begeleiden van collega ondernemers. Daarna ben ik met mijn salons zelfstandig doorgegaan onder de naam HairZ. Ik ben 10 jaar bestuurslid geweest in de vaktechnische kleurclub “het Spectrum” en ben momenteel nog actief bij kappersclub “Het ICAP”. Daarnaast heb ik 4 jaar in het hoofdbestuur gezeten van onze branche organisatie de ANKO. Met veel plezier heb ik tijd besteed aan het coachen en begeleiden van ondernemers.

Na verschillende trainingen te hebben gevolgd om ondernemers in hun business te kunnen coachen, is het nu tijd om deze kennis en ervaringen met anderen te gaan delen.

Persoonlijke visie: “ik, Richard Bartels, wil oprecht anderen laten groeien in hun business en in de manier van leidinggeven om zo anderen nog succesvoller te laten zijn!”
Positieve groet, Richard Bartels | OntwikkelingsPartner