Verandermanagement work life balans

Welkom bij Groeizaken, jouw partner als het gaat om verandermanagement work life balans. In alles wat we doen bij GroeiZaken geloven wij in individuele kwaliteiten en talenten van mensen. Dat wil zeggen dat iedereen kan bereiken wat hij of zij voor ogen heeft.

Om die reden werken we uitsluitend met ervaren specialisten die begrijpen wat er nodig is als het gaat om verandermanagement in je leven en werk. Zo zetten wij verbeteringen in werking en helpen jou als je wilt veranderen om je leven en werk weer goed in balans te krijgen.

Kortom als het gaat om verandermanagement, dan zijn wij jouw partner als je graag betere resultaten wilt behalen tijdens het geven van leiding of samenwerken met een team. Wij halen meer uit jou als het gaat om veranderen van je balans tijdens je werk en je leven.

Je zult zien dat onze aanpak echt verfrissend en prettig werkt. Wij helpen je rol duidelijk te krijgen als je te maken krijgt met thema’s als persoonlijke ontwikkeling, ambities, talenten en vaardigheden.

Vragen die tijdens onze training aan bod komen zijn talrijk, maar wat te denken van hoe breng ik balans in mijn werkleven of dat van de organisatie. Doe je dat op basis van ervaring of visie? Of beide? En hoe zorg je ervoor dat jouw aanpak ook aansluit bij beleid op het gebied van work life balans.

Hoe pak je verandermanagement op het vlak van werken en leven aan op een manier die bij je past en waarbij jij ook volledig in balans komt.

verandermanagement work life balans

Trainingen voor ondernemers, werknemers en managers

De training verandermanagement work life balans van GroeiZaken biedt tal van persoonlijke tips om je te helpen met het implementeren van work life balans.

Voor wie?

Verandermanagement work life balans is bedoeld voor iedere deelnemer die in volledige balans wil werken, voor zichzelf of dat van het team, ongeacht niveau, grootte of organisatie. Of je nu ondernemer, werknemer of manager bent. Veranderen naar meer evenwichtigheid kan voor iedereen nuttig of noodzakelijk zijn.

verandermanagement leiderschap

Verandermanagement work life balans

Hoe ziet zo’n programma eruit als het gaat om verandermanagement work life balans. Ten eerste gaat het erom dat je zelf meer resultaat wilt halen. Ten tweede helpen we jou het beste uit jezelf te halen.

Vanaf het eerste contact stemmen we jouw wensen af en zorgen we voor een programma op maat.

  • Je leert hoe je onderscheid kunt maken.
  • Je ontwikkelt meer energie en vertrouwen.
  • De samenwerking met mensen verbetert.
  • De prestaties van je team nemen toe.
  • Talenten bij medewerkers krijgen een kans.
  • Doelen worden sneller gerealiseerd.
  • Meer betekenis in je leven als je blijft ontwikkelen
  • Je verandert tenslotte succesvol.

Over GroeiZaken

GroeiZaken is al jarenlang actief als trainingsbureau. De trainingen zijn praktijkgericht als het gaat om aanpak en werkwijze. Bovendien zijn de trainingen bedoeld voor elke doelgroep zoals ondernemers, werknemers en managers.

Trainingen voor ondernemers, werknemers en managers

Aangezien elke ondernemer, werknemer of manager te maken krijgt met verandermanagement, kan het belangrijk zijn om tips en advies te ontvangen van ervaren coaches. Tegelijkertijd kijk je in een spiegel als het gaat om jouw gedrag. Zo krijg je meer inzicht in de keuzes die je maakt als het gaat om work life balans.

Verbeteren individuele talenten

Bij GroeiZaken richten we ons graag op het verbeteren van het individuele talent, waardoor uiteindelijk visie en aanpak het beste tot z’n recht komt. GroeiZaken helpt dus ondernemers, werknemers en managers als het gaat om verandermanagement met betrekking tot work life balans.

Bekijk programma

verandermanagement leiderschap

Alle trainingen bij GroeiZaken zijn praktisch opgezet. Theorie is leuk, maar hooguit als toelichting. Wij geloven in sessies, workshops en rollenspelen. Liefst zo actueel mogelijk opgezet. Daarbij streven wij er naar dat deelnemers zelf het inzicht gaan inzien.

Veel oefenen en leren van andere deelnemers dat is wat we graag doen. Het resultaat van onze werkwijze is dat je direct na de training verandermanagement gericht op work life balans aan de slag kan.

GroeiZaken is aangesloten bij meerdere keurmerken, die ook gecertificeerd zijn.

Interesse in verandermanagement work life balans?

Heeft u belangstelling en wilt u meer weten. Bekijk HIER.