Gezocht op verkooptraining Twente?

Hallo, wat leuk dat je hebt gezocht op verkooptraining Twente. Wij zijn blij dat je onze website nu bezoekt. Want we stellen ons graag even voor. Wij zijn GroeiZaken en wij zijn ervaren trainers die jou helpen als je beter wilt leren verkopen. Kortom als het gaat om verkooptrainingen, dan zijn wij jouw partner als je graag betere resultaten wilt behalen tijdens het verkopen. Wij halen meer uit jou als het gaat om verkoop bij bestaande én nieuwe klanten. Je zult zien dat onze aanpak echt verfrissend en prettig werkt. Wij helpen je rol duidelijk te krijgen als je zowel deskundig moet adviseren als omzetgericht moet scoren.

Vragen die tijdens onze verkooptraining aan bod komen zijn talrijk, maar wat te denken van opdringerig overkomen. Of hoe zorg je voor een gestructureerd verloop van het gesprek waarbij jouw belang ook wordt ingebracht. Hoe pak je acquisitie aan op een manier die bij je past en waarbij jij ook een goed gevoel hebt.

Verkooptraining Twente

De verkooptraining Twente van GroeiZaken biedt tal van persoonlijke tips om je rol als verkoper overtuigend neer te zetten.

Voor wie?

Verkooptraining Twente is bedoeld voor iedere deelnemer die verkoopwerkzaamheden verricht, ongeacht niveau of organisatie.

verkooptraining rijssen

Verkooptraining Twente

Als je graag jezelf wilt verbeteren in het verkopen, GroeiZaken helpt je om je verkoopvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Vanaf het eerste contact tot en met het onderhouden van een duurzame relatie met je klant verzorgen wij ontwikkeltrajecten op maat.

 • Een hogere aanwas van nieuwe klanten door consultative selling technieken.
 • Marges verbeteren omdat je het leveren van toegevoegde waarde beheerst.
 • Je komt sneller tot zaken omdat je op een natuurlijke manier klanten in beweging krijgt.
 • Je krijgt grip op je eigen gedrag en jouw business.
 • Bij lastige klanten kom je veel beter tot zaken omdat je op de juiste wijze kunt omgaan met bezwaren.
 • Je commerciële intuïtie groeit waardoor je beter in staat bent  koopsignalen te verzilveren.
 • Nieuwe beïnvloedingstechnieken zorgen dat je in staat bent impact te maken op je klant.
 • Je komt makkelijker met klanten in contact omdat je klantrelaties snel leert op te bouwen.
 • Gesprekken worden afgestemd op de wensen van je klanten.
 • Er zit meer structuur in je klantgesprekken.
 • Je bent in staat zo af te sluiten dat je klant graag “ja” zegt.

Over GroeiZaken

Groeizaken is al jarenlang actief als trainingsbureau. Onze verkooptrainingen zijn praktijkgericht als het gaat om aanpak en werkwijze.

Groeizaken richt zich op het verbeteren van verkoopgesprekken waardoor deelnemers leren juiste keuzes te maken. Om beter te leren verkopen is er soms een spiegel nodig om tot verandering te komen. Groeizaken kan je helpen als individu maar ook als je als groep wilt deelnemen.

De verkooptrainingen bij Groeizaken zijn praktisch opgezet. Theorie is leuk, maar hooguit als toelichting. Wij geloven in sessies, workshops en rollenspelen, liefst zo actueel mogelijk opgezet. Daarbij streven wij er naar dat deelnemers zelf het inzicht te krijgen om tot een andere werkwijze over te gaan. Veel oefenen en leren van andere deelnemers dat is wat we graag doen. Het resultaat van onze werkwijze is dat iedereen met veel nieuwe ideeën en energie direct na de training in de eigen praktijk aan de slag kan.

GroeiZaken is aangesloten bij meerdere keurmerken, die ook gecertificeerd zijn.

Interesse in verkooptraining Twente?

Bekijk op deze website de datums waarop we de volgende verkooptraining gaan organiseren. Bekijk HIER.