Wees iedere dag de reden van iemands lach op zijn gezicht.

Mijn naam is Victor de Reuver. Met mijn vrouw, jongste zoon en trouwe viervoeter woon ik in het prachtige Froombosch, in Groningen. Onze oudste zoon woont in Amsterdam. Tijdens mijn studie (ALO) ontdekte ik mijn liefde voor mens & organisatie. Ik leerde dat het vermogen om samen de wedstrijd naar je hand te zetten soms belangrijker is dan winnen. Weten waar succes vandaan komt en hoe je dat kunt verbeteren, maken dat je op termijn altijd wint. Dat geldt voor ondernemers net zo goed als voor sporters.

In mijn loopbaan heb ik kennisgemaakt met het ondernemerschap en de kracht van vernieuwing en daadkracht. En ook met vertrouwen geven en je verantwoordelijk voelen. Ik heb gezien en ervaren dat het werkt om vandaag te doen wat anderen morgen doen. Ik geloof in net die stap extra zetten. Het is sterk bepalend voor je succes, zowel zakelijk als persoonlijk. Maar het vraagt inzicht, timing, lef en doorzettingsvermogen. Als life & gezinscoach en organisatiecoach ondersteun ik ondernemers daar graag bij.

Positieve groet, Victor de Reuver | OntwikkelingsPartner

Krijgt energie van

  • Nieuwe kennis, inzichten en uitdagingen
  • Mensen en organisaties zien groeien
  • Vrijheid en in beweging zijn
  • Het verschil maken voor anderen

Zomaar een paar kwaliteiten van Victor

Enthousiast, eerlijk, leergierig, scherp, betrokken en graag in support van anderen.